Kohti uutta elämää

Kirja on pehmeäkantinen ja sisältää 254 tekstisivua ja työkaluja oman toipumisen tueksi.

Tilaa nyt saat sen 30€ sisältäen postimaksun tai 25€ haettuna. Soita ja sovitaan paikka mistä haet Turussa. Tilaukset: tor@elamankutsu.fi

Kirjoittaja on vuonna 1952 syntynyt terapeutti ja sielunhoitaja Turusta ja kohdannut tarvitsevia vuodesta 1995. ”Olen perehtynyt syvien traumojen, sekä häpeän että hylkäämisen haavojen kohtaamiseen. Ajattelen niin, että minun tehtäväni sinun rinnalla-kulkijanasi, on saada sinut näkemään ja ymmärtämään oma arvosi ja asemasi Jumalan luomana ihmisenä. Olet Rakkauden kohde ja siksi luotu, kutsuttu ja lunastettu. Vaikka elämäsi olisi ollut miten traumaattinen ja vaikea, ei se poista sinusta tätä totuutta. Siksi olet myös varustettu kaikilla lahjoilla, mitä elämääsi varten tarvitset. Haluan auttaa sinua kohti tätä totuutta ja samalla auttaa sinua löytämään lahjasi ja ottamaan ne käyttöösi.”

Joku kerran kysyi: ”Mitä haluat kirjallasi viestittää?”  
Toiveeni on, että kirja avaisi lukijalle sellaisen näkökulman omaan elämäänsä, että hän löytäisi oman arvonsa ja asemansa tässä maailmassa. Jokaisella on negatiivisia kokemuksia elämässään, mutta niiden ei tarvitse antaa pilata elämää. Niiden vaikutuksista voi vapautua ja löytää uuden mahdollisuuden. Pitää vaan haluta sitä. Työ on haastava ja vaikea, mutta ei mahdoton, jos siihen suostuu.

Kymmenkunta toipujaa, terapeuttia ja hengellisen työn tekijää on kirjan lukenut, ja antanut vilpittömän kiitoksensa kirjasta. Tässä joitakin palautteita:
”Oli kuin olisit kirjoittanut minusta. Jopa samoja sanoja käytit.”
”Se kirja luki minua. En voinut jättää kesken.”
”En voinut lopettaa, oli pakko lukea kerralla. Nyt vieläkin, kun sitä luen (6x) edelleen löydän uusia asioita, jotka koskettavat.”
”Tuo olisi alan opiskelijoille ihan perusteos, mikä jokaisen sielunhoitoa/sielunhoitoterapiaa opiskelevan tai sitä työtä tekevän pitäisi lukea. Hyvä kun siellä on esimerkkinä omia kokemuksiasi.”
”Tiedät mitä ja mistä kirjotat, helppo lukea, ei kapulakieltä.”
”Kirja ei ole mitään kevyttä luettavaa, vaan täynnä syviä ja hienoja opetuksia. Se antaa paljon, kun saa rauhassa lukea ja peilata sen sanomaa omaan itseensä.”
”Olet tehnyt hyvää työtä. Selkeästi asiantuntevaa ja syvästi pohdiskeltua tekstiä. Teksti taatusti kolahtaa erityisesti niihin, joita ko. aihepiiri koskettaa. Ja heillehän se on tarkoitettukin. Kirja on myös tieteelliset kriteerit täyttävä.”