En häpeä enää!

18 +

Terapeuttinen ryhmä alkaa Turussa, heti kun saadaan kokoon 6-8 osallistujaa.
 

Terapeutti, sielunhoitaja Tor Spiik hakee 6-8 kiinnostunutta ryhmään, jossa käsitellään häpeää, sen muodostumista ja sen kanssa elämään oppimista. Mottoni on: Häpeästä voi vapauta.

Voi tilata myös muualle. Kerää ryhmä, hanki tila ja sovitaan käytännön asiat. 

Ryhmän käyneet ovat antaneet seuraavanlaista palautetta: ”Tulin kohdatuksi ja se jo pelkästään hälvensi häpeääni.” ”Anteeksi antaminen ja sen voima tuli niin iholle, että ymmärsin sillä hetkellä sen merkityksen.” ”Tärkeintä oli antaa anteeksi itselleni.” ”Ryhmä tuki eheytymisprosessiani ja vapauduin häpeän otteesta.” ”Tuntui kuin olisin saanut olla joka kerta isossa sylissä.”

 

Maksu ja sisältö:

Ryhmä kokoontuu 8 kertaa, joka toinen viikko ja yksi ilta kestää aina 3 tuntia. Ryhmä maksaa 300€ jonka voi maksaa kerralla tai joka tapaamiskerralla. Myös poissaolot maksetaan. Sisältää kirjat Hylkäämisestä yhteyteen ja Kohti uutta elämää sekä 1 x 1,5 tunnin tai 2 x 45 min. henkilökohtaisen terapiaistunnon ryhmän ulkopuolella.

  1. Perhe kasvualustana
  2. Häpeän juuret
  3. Häpeän tunnistimet
  4. Häpeä suvussa
  5. Oma häpeäni
  6. Kohti uutta elämää
  7. Häpeästä vapauteen
  8. Uusi elämä

Hakemus, jossa vapaamuotoisesti kerrot itsestäsi, tilanteestasi ja miksi haluat ryhmään. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Kun ryhmä alkaa, hävitän kaikki saamani tiedot. Voit soittaa ja kysyä lisää 0400 93 93 94 tai lähetä
hakemus: tor@elamankutsu.fi 

Lisätietoa minusta: www.elamankutsu.fi/terapiat