Mielenmuutoksella elämään
Häpeästä eloon.
Hylkäämisestä yhteyteen.

Ihminen kantaa usein taakkoja, joiden takia elämä ei suju ja erilaiset ahdistukset ja masennukset vaiaavat. Olemme kuin kuvan mies joka kulkee sateen alla vaikka muualla on sateetonta.

Näistä taakoista haluamme auttaa imisiä pääsemään vapauteen. Ihan yhdellä istumalla se ei onnistu, mutta toimiviksi todettujen työkalujen avulla se on mahdollista. Näitä työkaluja annamme ja varustamme kuulijat jatkamaan työskentelyä kotona. 

Jos meillä on kielteinen mieli, niin saamme kielteisen elämän. Mutta, jos uudistamme mielemme ja ajatuksemme, löydämme uuden mahdollisuuden. Jumalan sanan avulla ja omia päätöksiä muokkaamalla, se on mahdollista. 

Elämässä olemme oppineet näkemään sen, että niin kuin ihminen itsestään ajattelee, sellaiseksi hän tulee. On siis tärkeää ajatella(harkita) mitä ajattelee. Jeesus sanoi saman vähän toisilla termeillä: ”Hedelmistään puu tunnetaan. Ei hyvä puu tee huonoa hedelmää, eikä huono puu hyvää hedelmää.”

Jotkut meistä pelkäävät toivoa muutosta, koska muutos on jotain mistä ei tiedä mitä se tarjoaa. Vanhassa eläminen on muodostunut kaikessa negatiivi-suudessaan kuitenkin myös turvaksi. Tietää mitä tulee ja miten elämä toimii. Olemme kokeneet niin monta pettymystä, ettemme uskalla enää toivoa. ”Kun en odota mitään hyvää en pety.”

Ilta kestää 3 tuntia ja on suppeampi. Viikonloppuna tapahtuva kestää 5-10 tuntia ja sisältää laajemman kokonaisuuden sekä pienryhmätyöskentelyä. Kellonajan voi järjestäjä valita. Muita vastaavia aiheita on; Häpeästä eloon ja Hylätystä yhteyteen.

Kustannukset; km + sopimuksen mukainen korvaus. Tarvittaessa majoitus.

Muutama palaute tapahtumaan osallistuneilta: ”Ilta oli hyvä ja sain vahvistusta omille näkemyksille ja kokemuksille.” ”Koskettava ja antoisa. Visuaalisesti upea kokonaisuus joka antoi paljon uutta ajateltavaa.” ”Mielenmuutos on tärkeä osa kristillistä identiteettiäni, jos haluan elää tervettä hengellistä elämää.” ”En ennnen ajatellut, että omilla mielipiteilläni olisi merkitystä hengelliseen elämääni. Nyt ymmärsin, miten tärkeää on rakastaa ja hyväksyä myös itseäni.” ”Luennoitsija puhui erittäin kunnioittavasti sekä naisista, että miehistä. Ei soimannut eikä panetellut ketään.” ”Menneisyydestäni huolimatta, sain kokemuksen rakkauden arvoisesta minästä.” ”Tuntui kuin olisi ollut isossa sylissä, kuin puhuja olisi ottanut meidät kaikki isoon syliin.”

Tilaukset ja tiedustelu: Tor Spiik, 0400 93 93 94 tai tor@elamankutsu.fi