Tämä rukous löytyy Pyhän Benedictuksen rististä. Hän oli monessa kiusattu ja vaivattu ja hän rukoili ja sai avun. Rukous on kaiverrettu ristiin ja sen saa ristin mukana paperiversiona englanniksi. Risti on kullattu 24 karatin kullalla ja löytyy isompana ja pienempänä riipuksena. Suomentanut Tor Spiik. 

Pyhä siunattu Isä, anna apusi meille jotka etsimme Sinua. Ota minut suojeluusi ja puolusta minua kaikkia elämäni kiusauksia vastaan, ole armollinen sydämeni tunnontuskilta ja todelliselta kääntymiseltä tehdäkseni parannusta kaikista syntisidoksista, jotta koko elämäni aikana voisin ylistää ja kirkastaa Jumalaa. Ihminen Jumalan sydämestä, muista minua Kaikkivaltiaan edessä kerran synneistäni armahdettuna, Hän tekee minut vahvaksi Jumalassa eikä anna minun joutua eroon itsestään vaan toivottaa minut tervetulleeksi valittujen joukkoon yhdessä Sinun ja niiden Pyhien kanssa jotka seurasivat Sinua iankaikkisessa Siunauksessa.

Oi Kaikkivaltias ja Iankaikkinen Jumala, Pyhän Benedictuksen saavutusten, tyttären, neitsyt Scolastikan ja kaikkien pyhien munkkien esimerkkien vuoksi ennalleen aseta minussa Pyhä Henkesi ja anna voimaa taistelussani Pahan kiusauksia vastaan, kärsivällisyyttä elämän koettelemuksiin ja harkintakykyä vaaroihin. Lisää minussa rakkaus hyvän tekemiseen, kaipaus köyhyyteen, intoa kuuliaisuuteen ja nöyrää uskoa Kristillisen elämäntavan noudattamiseen.

Sinun lohdutuksella ja veljien armeliaalla tuella saan palvella Sinua ilolla saavuttaen sen minkä kaikki Pyhät ennen minua.

Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme tähden.