Efesolaiskirjeen 6. luvun mukaan muokannut Tor Spiik.

Tänä päivänä Jumala, minä haluan pukea ylleni koko sen Jumalallisen sota-asun, jonka olet minulle luvannut Sanassasi, jotta yhä paremmin voisin kestää perkeleen kavalat juonet.

Anna minun tänäänkin ymmärtää, että minulla ei tänäkään päivänä ole taistelua verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

Sen tähden haluan ottaa päälleni Sinun lahjoittamasi koko sota-asun, voidakseni pahana päivänä tehdä vastarintaa ja sen kaiken suoritettuani pysyä pystyssä, tietoisena siitä, että olen tänäänkin toteuttanut Sinun tahtosi.

Anna minun seistä kupeet totuuteen vyötettyinä, pukunani vanhurskauden haarniska.

Anna kengikseni alttius rauhan evankeliumille. Anna minun kaikessa tekemisessäni ottaa vastaan uskon kilpi, jolla voin sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet. Anna minulle pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Sinun Sanasi.

Anna minun tämä tehdä kaikella rukouksella ja anomisella. Anna minun kulkea rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoa kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta.

Anna minun tämä kaikki ottaa vastaan, Sinun Pyhässä voimassasi, että kun suuni avaan, saisin oikeat sanat rohkeasti todistaa Sinun evankeliumisi salaisuutta ja puhua niinkuin minun puhua tulee.

Ylösnoussut Jeesus Kristus, Herrani ja Vapahtajani. Armahda tänäänkin minua ja saata minut ymmärtämään lunastuksesi koko salaisuus, että Sinä vuodatit veresi minun tähteni.

Sinun johdatukseesi, Jumala, minä tänäänkin jätän aikani ja ajatukseni. Rakasta minut ehyeksi kokonaisuudeksi. Sellaiseksi, joksi Sinä minut loit – ihmiseksi.

Amen.